Onderzoek: Yoga Nidra verzacht PMS

Humeurig, emotioneel of gewoon echt krabbig? Onze maandelijkse cyclus kan soms het -niet zo- beste in ons naar boven halen. Maar nu toont onderzoek aan dat Yoga Nidra al deze PMS – symptomen kan verzachten.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat Yoga Nidra menstruatieklachten Yoga Nidra significant kan doen verminderen. Zowel psychologische klachten zoals angst en depressie, als fysieke klachten zoals krampen, nemen significant af door het leren en toepassen van Yoga Nidra. Na 6 maanden Yoga Nidra voelden de proefpersonen zich beter in hun vel, levendiger en was hun algemene gezondheid er een stap op vooruit gegaan. O

Benieuwd? Probeer het zelf met één van deze 2 gratis Yoga Nidra sessies.

Wat is Yoga Nidra?
Yoga Nidra een zeer effectieve begeleide yoga techniek, voor diepgaande fysieke en mentale ontspanning.  Deze slaap van de Yogi’s leert voorbij al je alle zorgen en lasten te gaan, naar een plaats van totale rust en stilte. Een ontspanning die veel intenser is dan gewone slaap. Onderzoek toont aan dat Yoga Nidra kan helpen bij slaapproblemen, angst, stress, depressie, hoge bloeddruk en dus ook menstruatieklachten. Meer over Yoga Nidra

Meer lezen over deze studie? Lees het verslag van dit Yoga Nidra onderzoek: .https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3099097/

Published by Femke

Keramiste en Yoga Nidra fanaat. Lesgeefster en eeuwige student. Hoewel keramiek en Yoga NIdra 2 heel aparte dingen lijken, zijn ze erg verweven. Beide brengen met tot rust, gronden me en halen het beste in me naar boven. Met 16+ jaar ervaring in keramiek en 5 jaar ervaring in Yoga Nidra, geef ik mijn passies graag door aan anderen. Ik hou ervan hen te tonen wat mogelijk is. Hen te laten ontdekken wat ze kunnen en hen begeleiden in dat proces.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: